У Луцьку виступить «новий подих» української музики - гурт «АССА»

У Луцьку виступить «новий подих» української музики - гурт «АССА»

31 березня в Луцьку виступить гурт «АССА» – яскравий представник нової генерації української рок-музики.

Київський колектив на чолі з екс-лучанкою Тетяною Власовою представить пісні з дебютного альбому, що побачить світ незабаром.

Гурт «АССА» існує всього кілька років, проте вже встиг гучно заявити про себе. Минулого року колектив було номіновано на головну музичну премію України YUNA в номінації «Новий подих».

Пісня «Дощем», яку гурт представив кілька місяців тому, неодноразово очолювала національний рок-чарт «НеПопса». Нові треки від «АССИ» регулярно потрапляють у рейтинги найбільш вражаючих українських музичних новинок.

«АССА» завжди дивує українських слухачів і готує для них цікаві сюрпризи. Торік у відео «Скоро буде літо» гурт зняв понад 200 усміхнених людей зі всього світу, серед яких було і чимало лучан. Також в архіві колективу – пісня «Волхв» на слова Тараса Шевченка і містичний кліп «Більше Світла» з урбаністичним Києвом у головній ролі.

Зараз у складі гурту – гітарист Дмитро Власов, бас-гітарист Євген Крутоголов, барабанщик Ярослав Гладілін та незмінна солістка і автор пісень гурту Тетяна Власова.

Нагадаємо, вона народилася в Луцьку, але вже понад десять років живе в Києві і відома не лише своєю музичною і поетичною творчістю, а й активною громадською діяльністю.

– Ми раді знову побачитись із лучанами і зіграти для них наші найкращі пісні, – каже Тетяна Власова. – Обіцяємо теплу атмосферу, музичний релакс і, звісно, справжній драйв – те, що потрібно для крутого весняного вечора.

Виступи гурту «АССА» – це завжди шалена суміш лірики, чуттєвості і сучасного рок-драйву. У своїх піснях музиканти вправно міксують мелодійність та емоційність – і це поєднання не залишає байдужим жодного глядача.

Концерт гурту «АССА» відбудеться 31 березня в «Лучеськ-пабі» (вул. Крилова, 1). Початок о 20.00. Вхід вільний.

Бронювання столиків: 099 540 55 35.

Більше інформації тут: https://www.facebook.com/events/160707441256714/ 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як обрати сімейного лікаря: 10 фактів та порад
Наступна новина Ексклюзивно в луцькому PremierCity: «Довгі ночі короткого метра»
Останні новини
Схожі новини