У Луцьку виступить власник однієї з найкращих стоматологічних клінік світу Ярослав Заблоцький

У Луцьку виступить власник однієї з найкращих стоматологічних клінік світу Ярослав Заблоцький
Ярослав Заблоцький

У Луцьку виступить знаменитий лікар і бізнес-тренер зі Львова Ярослав Заблоцький.

У п’ятницю, 26 квітня він виступить у Луцьку з темою лекції «Сервіс, що випереджає час». Зустріч відбудеться у культурному центрі Passage Interdit, (Набережна 42).

Зареєструватися, щоб потрапити на зустріч, можна тут

Хто такий лікар Заблоцький?

Ярослав Заблоцький – успішний лікар, засновник мережі «Клінік Заблоцького». Доктор медичних наук та професор Автор книги «Як я став Заблоцьким. Пригоди стоматолога в червоному метелику». Автор та ведучий медіа-проекту про 100 заможних українців «Як я став…».

Йому 59 років. Багато виступає перед бізнесменами, зокрема читав лекції про сервіс для компанії Porsche. Відверто ділиться своєю історією успіху. Навчає людей правильно стежити за зубами і яснами. 

У кінці цієї публікації ми навели кілька цитат лікаря Заблоцького.

Який бізнес у лікаря Заблоцького?

У мережі «Клінік Заблоцького» працюють шість власних клінік Ярослава Заблоцького у Львові, а також клініки, відкриті на умовах франчайзингу – в Одесі, Софії (Болгарія), відпочинковому комплекс «Плай» (Львівщина) та Донецьку.

З 2017 року до цієї групи компаній приєдналися ще три Центри турботи про ясна та зуби (Dental Care Offices) у Києві та Львові.

«Клініка Заблоцького» - один з найдорожчих брендів в Україні у сфері професійних медичних послуг.

Шведсько-український проект «Develop Your Business» назвав Клініку Заблоцького сервісною компанією №1.

Про що Заблоцький говоритиме у Луцьку?

Тема його виступу: «Сервіс, що випереджає час. Історія Клініки Заблоцького – як стати кращими без власного мільйона»

Заблоцький обіцяє розповісти свою історію - історію лідера галузі.  

Про свій унікальний бізнес, будуючи який, він керувався не ринковими законами, а тим «як воно має бути» і не прогадав.

Про роботу однієї з кращих за рівнем сервісу компаній.

Відверто про те, як перестати втрачати клієнтів, сформувати довгострокові відносини і прихильність до бренду.

Про VIP сервіс, за який готові платити.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА ЗУСТРІЧ З ЛІКАРЕМ ЗАБЛОЦЬКИМ У ЛУЦЬКУ

 

Коли і де Заблоцький виступить у Луцьку?

У наступну п’ятницю,  26 квітня. Початок о 16:15.

Місце зустрічі: Passage Interdit, (Набережна 42).

Реєстрація учасників: 16:15 – 16:30.

Виступ спікера: 16:30 – 18:30.

Запитання і обговорення: 18:30 – 19:00.

Вхід платний: 250 грн.

Тисніть сюди, аби зареєструватися на зустріч з лікарем Заблоцьким у Луцьку

Координатор заходу: Katia Kazakova +380991759148.

Організатор зустрічі: агентство digital маркетингу ARTEFACT.St.

Кілька цитат лікаря Заблоцького

«Прийшов до мене приятель і приніс книжку «Бізнес у стилі фанк», яку написали два шведські професори.  Сказав, що це книжка про мене.  Там є цитата президента компанії Canon. Він написав, що коли ви приходите до друзів з ідеєю, вони схвально до неї ставляться, тому що подібні речі робили багато до того. А от коли ти розповідаєш ідею, і твої товариші чи колеги  вважають її божевільною чи нездійсненною, лише тоді є шанс зробити те, чого ніхто ніколи не робив».

     *       *        *

«1998 року  у Львові ми мали п’ять стоматологічних установок S-класу, кожна з яких коштувала 80 тисяч німецьких марок. У мене в п’ятьох кабінетах стояв такий собі шестисотий мерседес.  Коли ми відкривалися у 1998 році, то в Берлін один такий стоматологічний апарат продали… Ми мали першим у світі лазерні детектори карієсу. З боку це виглядало крейзі. Але я про це дізнався пізніше»

     *       *        *

«Зробити те, чого ніхто раніше до тебе не зробив – це було точкою відліку чи орієнтиром. Це сьогодні про мене кажуть, що я маю дуже добру бізнес-інтуїцію,  що я знаю, як це повинно бути. На думку шведсько-українського клубу Develop Your Business, на думку Михайла Винницького  з Києво-Могилянської бізнес-школи,  в нас сервіс номер один в Україні. Тому мене запросили читати лекції про сервіс для компанії Porsche. Коли вони почали говорити, який у нас сервіс, я довго не міг зрозуміти, про що вони, бо я працюю не з сервісом, а з людьми».

     *       *        *

«2013 року журнал Forbes написав про мене статтю і відповів на питання, як мені це вдалося: серед 5 причин вони назвали те, що я всім робив екскурсії. Тоді я інтуїтивно розумів, що так треба. Коли приходили пацієнти, я спочатку показував клініку, пояснював, як це працює, відкривав усі ящики. У нашій клініці тільки кабінет стерилізації коштує майже 100 тисяч євро, ми маємо найвищий рівень безпеки від імовірних заражень. Я  зробив операційні для імплантації, бо найскладніші випадки імплантації це як операція на серці.  Спершу я показував і говорив про цінності, а потім називав ціну. Але це я тепер такий розумний і знаю, як це називається, а тоді я просто показував і хвалився»

     *       *        *

«Мене мучило, що 100% українців мають дірки в зубах або пломби. У Швеції дірок люди не мають узагалі, в США та Канаді  культура щопіврічних приходів до лікаря задля професійної гігієни існує 115 років. У 1998 році до нас на гігієнічні процедури приходив один пацієнт на квартал. А зараз 1600 на рік».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Наче сам Бандера зібрався до влади», – Майя Москвич розповіла, чому підтримує Порошенка
Наступна новина На Волині покладуть 16 кілометрів дороги в «бурштинових» селах
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні