«Шевченко дуже репується». У Луцьку виступив репер Міха Невідомський

«Шевченко дуже репується». У Луцьку виступив репер Міха Невідомський

Міха Невідомський – пише не просто реп, його роботи глибоко соціальні й піднімають важливі питання. Творчий вечір музиканта та поета відбувся 10 липня у Молодіжному центрі YouthСфер.

Поет та музикант Міха Невідомський доволі неформатний митець. До Луцька він приїхав на запрошення Юлії Яковлюк, яка запропонувала чоловіку зняти відео на одну з його пісень. Долучився до проекту режисер Олександр Слобода.

Під час творчого вечора у Луцьку команда презентувала невеличний тизер до майбутнього ролика. Окрім того, лучани мали нагоду поспілкуватися з автором.

Історія Міхи Невідомського доволі складна, адже одного разу на нього напали грабіжники, й ледь не позбавили життя. Після цього він близько двох років не виходив з дому, а наслідки для здоров’я уже непоправні. Та попри все чоловік намагається донести світу важливі речі через творчість.

До речі, займатися вокалом він почав у доволі пізньому віці. Міха закохався у дівчину, а її мама була викладачкою співів, тож пішов до неї на заняття, аби згодом вразити донку. Історія кохання завершилася, так і не розпочавшись, а от музика лишилася у житті чоловіка.

Так, він є одним з засновників гурту «Апокриф», які кладуть на реп класиків. Відповідно, багато школярів по-новому відкривають для себе того ж Шевченка. До слова, митець дуже любить твори Кобзаря, але «не клішовані», які нас змушують вивчати у школі, «про тяжку долю народу». Наприклад, є серед його добірок вірш «Маленькій Мар’яні», де йдеться про те, що можна розбити серце молодій дівчині.

«Взагалі Шевченко дуже «репуєть», - каже Невідомський. За його словам навіть вірші Ліни Костенко добре лягають на цей стиль музики.

Зараз хлопець перейшов на новий формат – відео-вірші, адже у сучасному світі так цікавіше сприймається інформація. До речі, їздить Міха й у школи на зустрічі з молоддю. «Я показую своєю історією, що є інший шлях. Я міг спитися, опустити руки, але ні», - додає він. У піснях хлопця – багато соціальних проблем, як наркоманія, чи алкоголізм.

«Остання надія» - пісня на яку знімали кліп у Луцьку, торкається й проблеми виїзду молоді за кордон. До речі, музику написали люди, які свого часу творили для групи D12, у якій був Eminem.

«Дуже радію з того, що творчий вечір Міхи відбувся в нас в Молодіжному центрі YouthСфера. Він дуже талановитий і це наша місія всіляко допомагати розвитку творчого потенціалу молоді. Ми завжди раді цікавим гостям!» -  зауважила керівниця центру Яна Романюк.

Під час творчого вечора лучани мали нагоду поспілкуватися з автором, а також почути його вірші та пісні у авторському виконанні. Міха Невідомський зізнався, що це його «другий» сольний виступ, адже зазвичай він їздить з гуртом.

До слова, команда, яка працює над кліпом обіцяє незабаром презентувати відзняту роботу.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Бандерштаті» виступить Яніна Соколова
Наступна новина Луцькі газовики стали кращими. Змагалися у вмінні обстежувати прилади
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні