На «Бандерштаті» виступить Яніна Соколова

На «Бандерштаті» виступить Яніна Соколова

Телеведуча Яніна Соколова, яка нещодавно пережила нелегку боротьбу із онкологічним захворюванням, виступить на «Бандерштаті» у Луцьку.

Про це повідомили організатори фестивалю на офіційній сторінці у фейсбуці.

«Журналістка та телеведуча, яка вміє підібрати влучні слова, жінка із великим серцем, мужністю та незламністю, засновниця проекту Я, Ніна, який змінює ставлення соціуму до онкохворих людей, медіа-амбасадорка руху #HeForShe в Україні. Будемо раді поспілкуватися із Яніною на гутірковій сцені Бандерштату!» – йдеться в повідомленні.

Довідково. Яніна Соколова – акторка, журналістка та телеведуча програм «Рандеву» і «Кіно» на 5 каналі, також ведуча проєкту «Вечер с Яниной Соколовой» на YouTube.

22 травня 2019 року Соколова повідомила про мультимедійний проєкт «Я, Ніна», заснований на реальних подіях з життя Соколової. Його мета – допомогти онкохворим людям усвідомити цінність життя та почати боротися за нього. Проєкт складатиметься з книжки, пісні та повнометражного художнього фільму, в якому зіграють Валерія Ходос та Валерій Харчишин, а головну роль зіграє сама Соколова.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський «послав» бориспільського чиновника. Хто він такий і чому рознервувався президент?
Наступна новина «Шевченко дуже репується». У Луцьку виступив репер Міха Невідомський
Останні новини
Схожі новини