У Луцьку вітер зірвав обшивку з «Бім-Бома». ФОТО

У Луцьку вітер зірвав обшивку з «Бім-Бома». ФОТО

У Луцьку сильний вітер зірвав частину фасаду з будинку із годинником, що знаходиться у самому центрі міста, на Театральному майдані, більш відомому серед лучан, як «Бім-Бом».

Директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась у коментарі ІА «Волинські Новини» розповів, що поки що обгородили небезпечну ділянку червоно-білою стрічкою, аби ніхто із лучан не втрапив під уламки матеріалів для утеплення.

«Чекаємо поки вчухне вітер, аби визначити причину, чому так сталося. Якщо це з вини виконавця робіт із утеплення, будемо з ним працювати з приводу усунення тих недоліків. А якщо ж виявиться, що усе було зроблено, згідно із технологіями, тоді, можливо ремонтні роботи «покриють» за кошти з фонду надзвичайних ситуацій міста», - зауважив головний комунальник міста», – зазначив Крась.

Зазначимо, щоб відремонтувати фасад будинку 67 на вулиці Лесі Українки, витратили майже мільйон гривень з міського бюджету. Ремонт відбувся у 2016 році.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розслідування контролюватиму особисто, – Савченко про спалені вночі машини
Наступна новина У Луцьку на будівництві впав кран. ФОТО. ОНОВЛЕНО
Останні новини
Схожі новини