Як насправді воюють кадирівці в Україні. СБУ перехопила розмову

Як насправді воюють кадирівці в Україні. СБУ перехопила розмову
Фото ілюстративне

«Вошиві» російські солдати, «заградотряди» та чисельні втрати: СБУ публікує нові аудіоперехоплення, котрі показують, як насправді воюють кадирівці в Україні Російська пропаганда формує їх образ, як грізної сили, що здатна виконати будь-які завдання путіна. Але за 26 днів війни українські воїни вщент розбили цей міф.

Кадирівців тепер називають не інакше, ніж «ТікТок-військами» через їхню любов до постановочних роликів. Бо на війні вони «відзначились» лише відеозйомками та звірствами проти мирного населення, – пише СБУ.

«До того ж, головне завдання кадирівців – «зачистка» і вбивство російських солдат, які втікають із поля бою. Тобто вони виконують функцію «загрядотрядів» і стріляють по своїх. Хоча, як показують численні докази, «своїми» росіян вони не вважають, називають «вошивими» і з задоволенням їх убивають», – зазначають у дописі.

На перехопленому СБУ аудіозаписі чутно, як один із кадирівців говорить по телефону своїй дружині: «Не турбуйся, я не в гущі подій, ми стоїмо трохи далі. Наше завдання – гнати назад (прим: в бій) цих вошивих солдатів, коли вони починають розбігатися від ударів артилерії. Тож не турбуйся, не дуже марудка робота».

Водночас він підтверджує людські втрати серед окупантів та зізнається, що нещодавно вбили «командира спецназу». І це – не поодинокий випадок: «Так і чути, що там убили, тут вбили».

«Смалить їхня артилерія конкретно вдень і вночі. Проблема в тому, що у них ці снаряди не закінчуються», – говорить загарбник про українських захисників.

«Що тут додати? Снарядів у нас вистачить на кожного ворога! Бо ми на своїй землі і будемо захищати її не просто до останнього, а до Перемоги!», – підсумовує СБУ.

Перехоплена розмова:


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вночі вилучили гранату у чоловіка
Наступна новина У Києві та області знову запроваджують посилену комендантську годину
Останні новини
Схожі новини