У Луцьку водій наїхав на патрульного і протягнув його кілька метрів

У Луцьку водій наїхав на патрульного і протягнув його кілька метрів
Фото: патрульна поліція Волині

У Луцьку затримали п’яного водія, який наїхав на патрульного.

5 січня екіпаж патрульних отримав повідомлення на службовий планшет про домашнє насильство, – пише прес-служба патрульної поліції Волині. 

Заявниця повідомила, що знаходиться у сина, а чоловік перебуває в стані сп'яніння та сів в автомобіль, що належить їй – «Рeugeut expert» – та рухається в напрямку місця проживання.

Патрульні за декілька хвилин даний автомобіль помітили на вулиці Красовського. Правоохоронці подали вимогу про зупинку, на що водій не зреагував та почав рух на патрульного, протягнувши його кілька метрів.

Переслідуючи правопорушника, у дворі будинку його наздогнали та затримали. До нього було застосовано спецзасіб кайданки відповідно до ст.45 ЗУ Про Національну поліцію. 

На водія склали протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння), ст. 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського під час виконання ним службових обов'язків).
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Близько 40 парафій УПЦ МП перейшли до нової церкви. ВІДЕО
Наступна новина Як колись волиняни святкували Різдво
Останні новини
Схожі новини