У Луцьку все готово для реалізації програми «Безпечне місто»

У Луцьку все готово для реалізації програми «Безпечне місто»

Програма «Безпечне місто» почала реалізовуватися в Луцьку ще в 2015 році, тоді вона передбачала встановлення камер на вулицях з єдиним пунктом управління.

Вартість проекту – більше 7 мільйонів гривень, на  його реалізацію уже витратили близько 4 мільйонів бюджетних коштів, повідомляє ВРД НСТУ.

Однак 2017-го проект «завис», не виділили кошти на продовження програми і 2018-го, – каже колишній заступник міського голови Тарас Яковлев.

«На сьогодні змонтована практично вся система волоконних мереж, придбано майже все обладнання, яке необхідне для роботи цієї системи, камери відеоспостереження, обладнання для моніторингу, диспетчерські пульти. І  цього року абсолютно реально це реалізувати», – повідомив Тарас Яковлев.

Підтримують впровадження програми «Безпечне місто» і ті, хто нині охороняє порядок в обласному центрі.  Про це представники поліції та «Волинської самооборони» розповіли під час круглого столу. Ми запитали у нинішніх представників міської ради, чи буде у Луцьку продовжено реалізацію програми «Безпечне місто».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 30 січня
Наступна новина Інтернет-шахрай ошукав довірливого волинянина
Останні новини
Схожі новини