Напад на родину голови Підгайцівської громади. Зв'язали скотчем, побили, забрали гроші

Напад на родину голови Підгайцівської громади. Зв'язали скотчем, побили, забрали гроші
Фото ілюстративне

Зловмисники в масках проникли в будинок 58-річного мешканця села Крупа Луцького району, зв’язали клейкою стрічкою господаря помешкання, його дружину та неповнолітню доньку і викрали із сейфа гроші.

Пригода сталася 22 листопада по 23-й годині, повідомили у пресслужбі ГУНП у Волинській області.

Наразі життю та здоров’ю потерпілих загрози немає. 

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій, поєднаний із проникненням у житло.

Про подію до поліції повідомив знайомий потерпілого. На місце одразу виїхали слідчо-оперативна група, керівництво Луцького районного відділення поліції та поліції області.

Правоохоронці провели детальний огляд, вилучили речові докази. Проводять необхідні оперативно-розшукові та слідчі заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння злочину, затримання їх та притягнення до відповідальності.

Як стало відомо «Першому» із власних джерел, йдеться про сім’ю голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка. Його дружину із доньку зв’язали, а самого господаря побили, оскільки він чинив опір.

Будинок, у якому живе Юрій Семенюк

Нагадаємо, наприкінці січня 2019-го невідомі спалили екскаватор та два автомобілі, які належали родині голови Підгайцівської ОТГ Юрію Семенюку. 

Читати також: Що відомо про підпал майна голови Підгайцівської громади

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відтанцювали «Осінній бал-2019»
Наступна новина «Дочекалися, що зацвіла акація, то ми її їли». Голодомор у спогадах 92-річної лучанки
Останні новини
Схожі новини