У центрі Луцька за 176 мільйонів оновлять спортивну школу

У центрі Луцька за 176 мільйонів оновлять спортивну школу
Візуалізація відповідно до передпроектних пропозицій. Скріншот з тендерної документації

У Луцьку проведуть реконструкцію будівлі Обласної дитячо-юнацької спортивної школи Волинської обласної ради, що на вулиці Шевченка 3, та добудують там спортивний зал для ігрових видів спорту. Крім того, планується облаштування приміщення для харчування відвідувачів та навіть облаштування пресцентру з усім необхідним медійним обладнанням.

Відповідний тендер з розробкою проектної документації департамент інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації розмістив 11 лютого у системі публічних закупівель «Prozorro».

Зокрема, планується реконструкція будівлі Обласної дитячо-юнацької спортивної школи Волинської обласної ради з добудовую спортивного залу для ігрових видів спорту, що на вулиці Шевченка 3. Очікувана вартість робіт – 176,24 млн грн. Закінчити будівництво та ремонт планують до кінця грудня 2023 року (за умови повного фінансування). Роботи виконуватимуть за державні та кошти місцевого бюджету.

Підрядник має передбачити проектом зміни розмірів поля для волейболу та гандболу. Крім того, планують встановити трибуни телескопічного типу (розсувні) та систему хронометрії, відео трансляцій (з окремою кімнатою обробки інформації). Підрядник має облаштувати систему вентиляції з кондиціонуванням, аудіо систему та необхідний набір приміщень для влаштування «допінг центру».

Візуалізація відповідно до передпроектних пропозицій. Скріншот з тендерної документації

Крім того, переможець тендеру має спланувати приміщення пресцентру з необхідним набором аудіо та медійного обладнання, роздягальні з душовими, «тренерські кімнати» та комплекс заходів щодо «інклюзивного доступу».

Також проектом мають передбачити ремонт, заміну та влаштування нових покриттів ігрових майданчиків. На покрівлі підрядник має встановити сонячні батереї, та облаштувати приміщення «матері та малюка». Також планується приміщення для харчування відвідувачів (кафе, буфет тощо).

Крім того, підрядник має провести благоустрій території та облаштувати парковки для автомобілів відвідувачів, а також провести ремонт в існуючій будівлі ОДЮСШ.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій учасниками – 18 березня. Аукціон розпочнеться 26 квітня.

Нагадаємо, раніше «Перший» писав, що у Луцьку хочуть реконструювати приміщення колишнього спортивного комплексу «Спартак», що на вулиці Глушець, 20 та добудувати там спортивно-тренувальний центр за понад 257,72 млн грн.

Крім того, у селищі Любешів збудують спортивний комплекс та реконструюють стадіон «Колос». На роботи передбачили 95,136 млн гривень та 56,466 млн грн відповідно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку волонтери ліпили вареники бійцям на передову. Вийшло майже 100 кілограмів
Наступна новина В Україні лікувати коронавірус будуть ще одним препаратом. Що про це відомо
Останні новини
Схожі новини