У Луцьку закликають змінити митні правила

У Луцьку закликають змінити митні правила

Луцька міська рада звернеться до Верховної Ради, аби на законодавчому рівні скасувати обов’язкове перебування за кордоном 24 години.

Так, проект рішення фракції «Народний контроль» підтримали на сесії 30 травня, – йдеться в повідомленні на сторінці партії у Facebook.

«Положення, за яким на фізичну особу покладається необхідність перебування за межами України понад 24 годин негативно впливає на свободи і інтереси громадян, які не мають відношення до незаконних операцій з імпортом. В багатьох випадках понад 24-годинне перебування за межами країни, особливо для мешканців західних областей України, є невиправданим», - йдеться у зверненні.

Зазначимо, що народний депутат України, член міжфракційного депутатського об'єднання «Народний контроль» Андрій Антонищак є автором законопроекту №7484, яким пропонується виключити з Податкового кодексу України положення щодо обов’язкового перебування за кордоном понад 24 годин.

Власне, це звернення Луцької міської ради ініційоване на підтримку вказаного законопроекту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині 4 місяці шукатимуть нелегальний мак
Наступна новина Вбивство журналіста Бабченка виявилося інсценуванням. ДОПОВНЕНО
Останні новини
Схожі новини