У Луцьку закриваються російські банки

У Луцьку закриваються російські банки

У Луцьку закрились відділення п’яти банків з російським капіталом.

Залишились два - «Промінвестбанк» та «Альфа банк», - пише «Волиньua».

Як повідомляє видання, у Луцьку ще на початку 2017 року працювали такі банки з російським капіталом: «Банк Русский Стандарт», «VS Bank» (Фольксбанк), «БМ БАНК», «ВТБ Банк», «Промінвестбанк», «Сбербанк Росії» та банк російського олігарха Михайла Фрідмана - «Альфа Банк».

Більшість цих російських банків закривають майже всі відділення по Україні, як, до прикладу, «Банк ВТБ». Його голова заявив, що до літа 2018 року банк закриє майже всі відділення в Україні.

Сьогодні в Луцьку продовжують працювати відділення «Промінвестбанк» (належить уряду РФ через «Зовнішекономбанк») та «Альфа Банк». Водночас припинили свою діяльність «VS Bank», «Сбербанк Росії» (який тепер клієнтів з Волині обслуговує у Рівному), «ВТБ Банк», «БМ Банк» та «Банк Русский Стандарт».

У березні 2018 року РНБО України продовжила санкції проти російських банків.

Також із прийняттям Закону про воєнний стан в 10-ти областях України, деякі банки з російським капіталом припинили свою роботу, зокрема банк «VS Bank».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Екс-голова Волиньради хоче бути мером Ківерців
Наступна новина На Волині знімають продовження фільму «Червоний». ФОТО
Останні новини
Схожі новини