У Луцьку запустили громадський транспорт. Маршрутки та тролейбуси напівпорожні

У Луцьку запустили громадський транспорт. Маршрутки та тролейбуси напівпорожні
Фото «ВолиньPost»

1 червня після тривалої перерви до роботи знову повернувся громадський транспорт Луцька. На звичні маршрути виїхали усі маршрутки і тролейбуси.

Про це у коментарі ІА ВолиньPost розповів начальник управління транспорту і зв’язку Володимир Степанов.

За його словами, вранці 1 червня до роботи повернулися 135 маршруток і 32 тролейбуси. Вони працюватимуть згідно з вимогами, встановленими Кабміном на рішенням сесії міської ради, тобто їхати заповнюватимуть лише місця для сидіння, проводитимуть дезінфекцію тощо.

Зауважимо, що вранці 1 червня маршрутки та тролейбуси міста були напівпорожні, попри те, що містяни довго чекали відновлення транспорту та у час, коли він не працював, було чимало скарг і невдоволень.

Відновлення роботи маршруток і тролейбусів ж суттєво ж збільшило завантаженість доріг, тож на деяких ділянках міських автошляхів перед 9-ою ранку навіть були ускладнення руху.

Нагадаємо, вихідними з’явилася нова інформація від Міністерства охорони здоров’я, згідно з якою на Волині показник інцидентності (кількості випадків коронавірусу) не відповідає рівню, який дозволяє перейти до наступного етапу виходу з карантину. Утім, за слова Володимир Степанова, наразі міська інфраструктура працює за рішенням міської ради, яке передбачає послаблення. Нових вказівок чи рішень поки не було.

Із 1 червня відновили також роботу транспорту інших видів сполучення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Кількість потягів до курортів збільшимо», - міністр інфраструктури
Наступна новина На Волині у 24 людей виявили коронавірус. Розказуємо, де саме
Останні новини
Схожі новини