У Луцьку затримали чоловіків за торгівлю наркотиками

У Луцьку затримали чоловіків за  торгівлю наркотиками

У Луцьку поліцейські затримали наркозбувачів з Івано-Франківщини.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області 

Викрили зловмисників оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції. За фактом незаконного зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Чоловіки (28 та 25 років) забезпечували функціонування телеграм-каналу. Вони розповсюджували закладки на території Луцька та району за обумовленими адресами й координатами.

Співробітники УБН затримали 25-річного фігуранта у Луцьку, він мав при собі майже 100 шт. таблеток ЛСД та майже 30 упаковок-стікерів із психотропною речовиною. 

У автомобілі його 28-річного спільника оперативники вилучили 42 флакони «Тетрагідроканнабінолу», колбу із залишками речовини, ззовні схожої на альфу «PVP».

Під час санкціонованого обшуку за місцем тимчасового проживання зловмисників вилучили 179 колб із психотропною речовиною альфа «PVP», психотропну речовину альфа «PVP»; наркотичного засіб канабіс, п’ять флаконів психоактивного компоненту канабісу, а також зіппакети, ізоляційну стрічку, електронні ваги, порожні колби, два пристрої для вживання заборонених речовин, мірну ложку та інші речові докази.

Крім того, оперативники знайшли на території Луцька та Луцького району сховки, у яких було 255 закладок із психотропною речовиною альфа «PVP» та 20 флаконів психоактивного компоненту канабісу.

Усе вилучене направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. 

Слідчі оголосили зловмисникам про підозру у вчинених злочинах, передбачених ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Суд обрав їм запобіжний захід – тримання під вартою із правом внесення застави. Триває слідство.

Читайте також: В «Устилузі» митники знайшли в жінки амфетамін


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «На блокпостах допитувало ФСБ»: переселенець розповів про окупацію і волонтерство у Луцьку
Наступна новина «Успокойся. Не психуй». До волинського хлопчика приїхали з Офісу президента
Останні новини
Схожі новини