Затримали аферистку, яка ошукала лучанку на тисячу євро

Затримали аферистку, яка ошукала лучанку на тисячу євро

Волинські поліцейські затримали зловмисницю, яка ошукала 85-річну жінку на тисячу євро. Наразі відомо про два випадки шахрайств, скоєних аферисткою.

Про це повідомляють у поліції Волині.

У п’ятницю, 18 листопада, до поліції звернулася 85-річна жителька Луцька. Жінка розповіла, що до неї на стаціонарний телефон зателефонувала невідома особа й повідомила, що її сусідка потрапила в аварію, необхідні кошти на операцію. За деякий час до лучанки прийшла жінка, яка забрала тисячу євро. Лише згодом пенсіонерка зрозуміла, що має справу із аферистами.   

Під час першочергових оперативних заходів поліцейські встановили особу зловмисниці та відстежили маршрут руху, буквально за декілька годин її затримали на автостанції.

Як з’ясувалося, шахрайка, 44-річна жителька Луганської області, раніше судима за розбій. Також вона причетна до скоєння ще одного шахрайства на території міста. Днем раніше за цим же методом жінка ошукала 80-річну місцеву жительку на 400 доларів, 100 євро та 3000 гривень.  

Шахрайку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй оголосили про підозру за скоєння шахрайств та обрали запобіжний захід 60 діб тримання під вартою з правом внесення застави.

Читайте також: На Волині затримали афериста


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині встановлюють «Пункти незламності»
Наступна новина «На блокпостах допитувало ФСБ»: переселенець розповів про окупацію і волонтерство у Луцьку
Останні новини
Схожі новини