У Луцьку визначали кікбоксерів, які представлятимуть область на чемпіонаті України. ФОТО

У Луцьку визначали кікбоксерів, які представлятимуть область на чемпіонаті України. ФОТО

У Луцьку 24-25 лютого провели відкритий чемпіонат волинської області з кікбоксингу  ISKA.

Участь в змаганнях взяли  команди з Рівного, Івано-Франківська, Вараша, Любешева та п'ять команд з Луцька, – повідомляють організатори.

Загалом на чемпіонат приїхало 91 учасників.  

На цих змаганнях формувалася збірна команда Волинської області з кікбоксингу для участі у чемпіонаті України, який пройде в Києві  14-17 березня.

Організатори  чемпіонату зазначили, що в планах федерації  проводити такі змагання частіше, щоб волинські спортсмени здобували більше бойової практики. Це буде сприяти розвитку і заохоченню спортсменів.

«Всі переможці були народженні призами.  Також бійці отримали новий  бойовий досвід. Ми вдячні нашим партнерам за допомогу у проведенні і підготовці змагань», – йдеться у повідомленні.

«За підсумками змагань, ми визначили 10 найкращих спортсменів області для участі збірної команди Волині в національних змаганнях, які відбудуться в столиці 14-17 березня. І за підсумками наступних змагань, кращі спортсмени будуть змагатися на чемпіонаті світу в Ірландії», – наголосив jрганізатор змагань Андрій Подвальний  у коментарі ІА «Волинські Новини».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Минулого року в Україні встановили 163 сонячних електростанцій
Наступна новина Православні ходоки і нагнітання істерії на Волині. БЛОГ
Останні новини
Схожі новини