У Луцьку - змагання юних важкоатлетів. ФОТО

У Луцьку - змагання юних важкоатлетів. ФОТО
Джерело фото: ІА Волинські новини

Понад півсотні юнаків та дівчат з трьох областей України змагались за призи волинського тренера Миколи Авраменка.

Відкритий турнір серед юнаків та дівчат 2000 року народження та молодших відбувся 20 жовтня у Луцьку, – повідомляє ІА «Волинські новини».

Як розповів Микола Авраменко, сім років тому вихованці організували кубок на його призи. Його спортсмени загалом здобули 50 медалей на чемпіонатах Європи та світу. Серед них – дворазовий чемпіон світу серед юніорів Юрій Лавренюк, який встановив п’ять світових рекордів, шість майстрів спорту міжнародного класу. На тренерській роботі він перебуває вже 45 років. Серед волинян було багато чемпіонів та рекордсменів світу, Європи та України, син тренера Андрій Авраменко очолює школу вищої спортивної майстерності.

Виховати чемпіона, зі слів тренера, складно, але є команда тренерів та багато перспективних дітей, які займаються важкою атлетикою.

У змаганнях беруть участь понад 50 юних важкоатлетів з Волинської, Рівненської та Львівської областей у десяти вагових категоріях. 
Учасників турніру вітали представники обласної та міської влади.

Віце-президент Федерації важкої атлетики Волинської області Ростислав Кухтей закликав вшанувати світлу пам'ять воїнів української армії, які віддали своє життя на сході, хвилиною мовчання. 

Микола Авраменко подякував представникам влади за допомогу в організації змагань та зазначив, що на помості юні спортсмени захищатимуть честь України. Він відзначив, що потрібно бути сильними та справжніми українцями, пишатися тим, що народилися на українській землі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинських садках дітей годували овочами з нітратами
Наступна новина Чому луцькі маршрутки не видно в інтернеті
Останні новини
Схожі новини