У Луцьку зноситимуть кіоски. Їх кількість хочуть зменшити на 30 %

У Луцьку зноситимуть кіоски. Їх кількість хочуть зменшити на 30 %
У Луцьку мають намір демонтувати 13 тимчасових споруд

У Луцьку мають намір демонтувати 13 тимчасових споруд, які встановлені без дозвільних документів, встановлені з порушеннями або термін дозвільних документів на них закінчився.

Проекти відповідних рішент винесуть на чергове засідання виконкому, повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук у Facebook.

Також, вважає посадовець, ці тимчасові споруди на вигляд просто жахливі і псують естетичну привабливість міста.

За словами Поліщука, муніципальна варта протягом останніх тижнів проводила моніторинг законності встановлення тимчасових споруд (кіоски та ін.) в місті. Під час цього виявили більше як 30 незаконно встановлених кіосків, за якими теж готують документи для винесення на засідання виконкому для прийняття рішення про демонтаж.

«На наступні засідання виконкому будуть виноситися проекти рішень по решті незаконних тимчасових споруд», – запевнив Ігор Поліщук.

Також, наголошує він, управління архітектури завершує доопрацювання схеми розміщення тимчасових споруд в місті, згідно з якою кількість МАФів в місті скоротиться щонайменше на 30%. Прийняття цієї схеми заплановано на жовтень.

Також управління архітектури розробляє типовий вигляд тимчасових споруд в місті, який буде впроваджений вже в листопаді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ПриватБанк запустив першу у світі технологію безконтактного кредитування через смартфони
Наступна новина Як спілкуватися пацієнтам з лікарями, а лікарям – з пацієнтами? Поради від Уляни Супрун
Останні новини
Схожі новини