У Луцьку знову будуть продавати комунальне приміщення на проспекті Волі

У Луцьку знову будуть продавати комунальне приміщення на проспекті Волі

Приміщення за адресою проспект Волі, 27 а, яке не продали, бо покупець в останній момент відмовився від нього, знову виставлять на аукціон. Йдеться про частину будівлі, яка свого часу слугувала господарськими приміщеннями друкарні.

Про це стало відомо під час засідання комісії Луцької міськради з питань комунального майна та приватизації, пише ІА «Волинські Новини».

Донедавна його використовували під склад. Початкова ціна лоту була 544,8 тисячі гривень. А продати його міськраді вдалося за 3 200 032 гривні. 

Зі слів начальниці відділу управління майном Алла Грабко , причиною відмови стало те, що до земельної ділянки не було доступу. Тепер же, зі слів посадовиці, проблема буде вирішена.

«Зараз проводиться робота із визначення земельної ділянки. Нам фонд держмайна хоче передати сховище на території друкарні і доступ до ділянки буде. Тож привабливість об’єкта виросте», - розповіла Грабко.

Вона додала, що після проведення експертної оцінки, майно вдруге виставлять на продаж.

До слова, комунальне приміщення на проспекті Волі площею 128,4 квадратних метрів продали за понад 3,2 мільйона гривень. Аукціон з продажу відбувався 26 січня. 

Читайте також: У Горохові величезну будівлю виставлять на продаж. Шукають інвесторів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Де й казали, шо то кобиляче мулуко». Про старі рецепти. ТОМАЧІ
Наступна новина На Волині троє випускників ліцею отримали 200 балів за ЗНО з англійської мови
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні