У Луцьку з'являться три сучасних футбольних поля

У Луцьку з'являться три сучасних футбольних поля

У Луцьку на вулиці Писаревського побудують відразу три сучасних футбольних поля з освітленням і автоматичним поливом газону.

Про це йшлося 27 грудня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, передає ІА «Волинські новини».

Так, члени виконкому проголосували за дозвіл на заключення договору між ДЮСШ №2 та ФК «Волинь» щодо облаштування футбольних полів на вулиці Писаревського, адже дозволить розвивати футбол, а також забезпечить умови для ведення здорового способу життя.

Як повідомив депутат міської ради Микола Дендіберін, проектно-кошторисна документація з будівництва полів буде готова до кінця січня. З його слів, на вулиці Писаревського побудують 3 футбольних поля параметрами 105 на 60 метрів, 62 на 42 та 42 на 22, біля них облаштують роздягалки, також планують зробити освітлення та автоматичний полив.

«На футбольних полях займатимуться 350 дітей з футбольного клубу «Волинь» та 150 дітей з ДЮСШ №2», - зазначив депутат.

У коментарі начальник управління освіти Зіновія Лещенко розповіла, що договір передбачає партнерські умови для обох сторін щодо організації, фінансування, технологічного процесу облаштування поля. Фінансувати облаштування футбольних полів буде футбольний клуб «Волинь», оскільки вони мають кошти від FIFA, окрім того, до облаштувань футбольних полів долучатимуться меценати.

Вона висловила сподівання, що через 1,5 роки на футбольних полях займатимуться діти.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 28 грудня
Наступна новина Влада закликала не палити в ліжку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини