У Любомлі вирішили проблему з постачанням скрапленого газу

У Любомлі вирішили проблему з постачанням скрапленого газу

Скраплений газ у балонах відтепер знову є в Любомлі. Це стало можливим після офіційного звернення депутата Верховної Ради Ігоря Гузя спільно з представниками міськради до уряду.

Нагадаємо, з 20 березня ц.р. через те, що не провели  спеціалізований аукціон, постачання скрапленого газу припинили. А на Волині майже 90 тисяч людей у селах користуються газом у балонах.  Зокрема, жителі Старовижівського, Любомльського, Шацького та Ратнівського районів. І проблема стала не локальною, а всієї країни.

Помічник нардепа Ігор Торба відвідав любомльську газову дільницю і пересвідчився, що, після проведеного тендеру, наразі в місті є 17 тонн скрапленого газу. Орієнтовно його вистачить на 850 балонів.

«Є реальний результат. Уряд відреагував на прохання людей, провели аукціон з продажу скрапленого газу, і, врешті-решт – вирішили це питання!» - сказав нардеп.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі в пришкільних таборах хочуть оздоровити 1,5 тисячі дітей. ВІДЕО
Наступна новина Будинок звели, болото залишили: в Луцьку скаржаться на забудовника. ФОТО
Останні новини
Схожі новини