«У мене остання стадія із множинними метастазами». Хвора волинянка благає про допомогу

«У мене остання стадія із множинними метастазами». Хвора волинянка благає про допомогу
Тетяна Куценко

Мешканка Нововолинська Тетяна Куценко, яка хворіє на 4-ту стадію раку молочної залози, вкотре звертається до небайдужих людей із проханням допомогти їй придбати дорогі ліки, завдяки яким вона живе.

Про це жінка написала у фейсбуці.

Нагадаємо, вона хворіє вже протягом кількох років. Попри песимістичні прогнози лікарів, вдалося зупинити прогресування хвороби і навіть домогтися значного успіху у лікування завдяки препарату «Ібранс». 

«У мене остання стадія із множинними метастазами в легені і печінку. Але, завдяки таргету «Ібранс», – стабілізація, метастази зникли, по описах КТ чисто, але по опису ПЕТ КТ – підозра на метастаз в кістці суглоба», – розповіла Тетяна Куценко.

Вона додала, що вже закінчує 29-й курс лікування.

«Ціна тільки Ібрансу в середньому 40 000 грн, маю двох неповнолітніх доньок… Але держава мені допомагати не буде... Завтра буде відомо, коли їхати на сцинтіграфію кісток, тому що є підозра. Але я вірю, що все буде добре завдяки людям, що вірять у мене і підтримують!» – йдеться у дописі.

«Рак це одна велика біда для усіх людей на Землі. Але я дуже вірю, що настане день, коли все-таки буде повна перемога над цією хворобою і вона буде лікуватися, як ГРВІ, і не більше. Шкода, що зараз онкологія в світі – це замкнуте коло бізнесу дорогих платних клінік та шалено дорогих ліків і величезна кількість звернень допомогти у фейсбуці! А ще й є люди, які на цьому наживаються, Бог їм суддя!» – додає жінка.

Реквізити для допомоги: картки ПриватБанку 5168757408871814 або 5168755106641083 (Куценко Тетяна Валеріївна).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Склали рейтинг найперспективніших українських політиків. У списку – Погуляйко
Наступна новина У Луцьку на небезпечному перехресті встановлять світлофор
Останні новини
Схожі новини