У Міністерстві освіти заявили, що не переводитимуть школи на обов'язкове дистанційне навчання

У Міністерстві освіти заявили, що не переводитимуть школи на обов'язкове дистанційне навчання
Фото ілюстративне

У Міністерстві освіти і науки заявляють, що 2020-2021 навчальний рік розпочнеться 1 вересня, а формат роботи шкіл залежатиме виключно від епідеміологічної ситуації.

Про це заявила очільниця відомства Любомира Мандзій.

«МОН не переводить школи на обов’язкову дистанційну форму навчання. Рішення про те, чи безпечно буде учням повертатись за парти 1 вересня, прийматимуть комісія ТЕБ і НС та головний державний санітарний лікар на основі епідеміологічної ситуації й не раніше серпня, ближче до старту навчального року», – повідомила Мандзій.

За її словами, наразі МОН готується до нового навчального року.

«Зокрема, спільно з головним санлікарем ми готуємо вимоги для роботи шкіл в умовах пандемії: щодо правил дезінфекції, підготовки приміщень, перебування учнів у школі тощо», – розповіла т. в. о. міністра освіти і науки.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Міністерство також систематизує досвід освітнього процесу з використанням дистанційних технологій під час карантину в березні-травні 2020 року і оновлює законодавство, щоб учням, вчителям і директорам було зрозуміло, як працювати під час карантину та в умовах пандемії.

Читати також: «Не можна допустити». Зареєстрували петицію проти скасування ЗНО для випускників із ОРДЛО

 
Любомира Мандзій: МОН не переводить школи на дистанційну освіту

🔵 МОН не переводить школи на дистанційну освіту Навчальний рік 2020/2021 розпочнеться 1 вересня, а формат роботи шкіл залежатиме виключно від епідеміологічної ситуації. Про це заявила т.в.о. Міністра освіти і науки Lubomyra Mandziy. "МОН не переводить школи на обов’язкову дистанційну форму навчання. Рішення про те, чи безпечно буде учням повертатись за парти 1 вересня, прийматимуть Комісія ТЕБ і НС та Головний державний санітарний лікар на основі епідеміологічної ситуації й не раніше серпня, ближче до старту навчального року. Наразі МОН готується до нового навчального року. Зокрема, спільно з Головним санлікарем ми готуємо вимоги для роботи шкіл в умовах пандемії – щодо правил дезінфекції, підготовки приміщень, перебування учнів у школі тощо”, – зазначила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій. Міністерство також систематизує досвід освітнього процесу з використанням дистанційних технологій під час карантину в березні-травні 2020 року і оновлює законодавство, щоб учням, вчителям і директорам було зрозуміло, як працювати під час карантину та в умовах пандемії. Докладніше: bit.ly/3euhGPj #ЗагальнаСередняОсвіта

Posted by Міністерство освіти і науки України on Tuesday, 23 June 2020

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ФК «Волинь» знайшли коронавірус
Наступна новина Хам-понятий і слідча без повноважень: нова атака на шацьких ягідників
Останні новини
Схожі новини