У місті на Волині урочисто відкрили фітнес-клуб. ФОТО

У місті на Волині урочисто відкрили фітнес-клуб. ФОТО

Днями у Любомлі гостинно відчинив перед відвідувачами двері фітнес-клуб «Gold Gym».

Про це пише КОРДОН

Просторе, гарно і зі смаком оздоблене сучасними будматеріалами приміщення, великий вибір спортивного інвентарю, зручні, обладнані шафками для одягу, душовими кабінами і санвузлами роздягальні і найголовніше — привітний персонал й тренерський колектив — усе це покликане привабити сюди людей, для яких здоровий спосіб життя вже давно є доброю звичкою.

Відтак, є сподівання, що фітнес-клуб стане чудовим прикладом успішного втілення у життя ідеї президента міського спортклубу «Лідер» Олександра Курила та тренера Юрія Балюка.

Спортивний заклад поділений на кілька умовних зон. Значну частину займають різноманітні тренажери для силових вправ, гантелі і гирі різної ваги. Доволі цікавою є, так звана, кардіозона. Тут розташовані декілька «бігових доріжок», також є велотренажер, орбітрек (тренажер, рухи на якому нагадують ходьбу на лижах), степпер (імітує навантаження м’язів при звичайній ходьбі).

Є тут і зал для групових занять, де всі охочі зможуть займатися аеробікою, танцями, йогою, а в окремі дні на базі клубу проводитимуться спеціальні тренування з боксу для вихованців спортклубу «Лідер» та ДЮСШ. 

Ще одна новинка — зона для занять кросфітом, в тому числі й дитячим. Йдеться про спеціальну методику фітнесу, яка передбачає комплекс вправ на силу та витривалість. Кросфіт поєднує у собі елементи важкої атлетики, пауерліфтингу, гімнастики, гирьового спорту, зарядки, стронґмену, інших силових видів. В арсеналі клубу для таких занять є кросфіт-рама, гімнастичні кільця, канат, кардіотренажер «гребля», кросфіт-м’ячі тощо.

Нагадаємо, на Волині відкриють зерновий елеватор, аналогів якому ще в області немає.

Читати також: Кав’ярні у центрі Луцька дозволили працювати цілодобово


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підняли вартість оренди для КП «Луцькі ринки»
Наступна новина Хто з волинських письменників у десятці найпопулярніших
Останні новини
Схожі новини