У Нацгвардії вперше розповіли про втрати у війні з Росією

У Нацгвардії вперше розповіли про втрати у війні з Росією
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Понад пів тисячі військовослужбовців Національної гвардії загинули під час бойових дій росії проти України.

Про це на брифінгу 11-го травня заявив начальник оперативного управління штабу Головного управління НГУ Олексій Надточий, – повідомило «Суспільне»

«На жаль, під час виконання завдань за цей період втрати особового складу Нацгвардії складають санітарними - 1697 військовослужбовців, безповоротними – 501 військовослужбовець», – сказав він.

Українська сторона не розкриває втрати в боях із російською армією. 12 березня Володимир Зеленський заявив, що у війні загинули близько 1300 військовослужбовців, а 16 квітня говорив про 2500-3000 загиблих.

За оцінками Генерального штабу Збройних Сил України, станом на 11 травня загалом за час війни росіяни втратили близько 26 350 солдатів та 1187 танків.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що, за даними Пентагону, російський наступ на Донбасі відстає від того, на що розраховував кремлівський диктатор володимир путін щонайменше на два тижні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДБР знайшло документи про плани Росії захопити всю Україну
Наступна новина На Тернопільщині керівники благодійного фонду привласнили 2 млн грн
Останні новини
Схожі новини