У неймовірно чуттєвому відео луцький фотограф розповів, як бореться за кохану, в якої рак

У неймовірно чуттєвому відео луцький фотограф розповів, як бореться за кохану, в якої рак
Кадр із відео

Луцький фотограф Володимир Хомич розповів, чому покинув Луцьк і присвятив увесь свій час порятунку онкохворої коханої лучанки Мар’яни Пархом’юк

На своїй сторінці у Фейсбук він оприлюднив емоційне відео, яке зняли його друзі у Мінську, де Володимир разом із Мар’яною перебувають на лікуванні. 

«Приїхали Olexandr Solovey і Viktor Golikov до нас в #Мінськ, переночували і повезли це все в Швейцарію! 
Пишаюсь такими друзями! #lotrcrew . І якшо чесно, сам лише 1 раз переглянув - дуже емоційне відео!» – написав Володимир. 

Кадр із відео


На відео – кадри із життя закоханих у Мінську. Володимир розповідає, як він старається бути витривалим. і терплячим, бо через побічну дію ліків Мар’яні дуже непросто. 

«Такі випробування, може, навіть і підсилюють наші почуття, наше бажання до життя, бажання бути один із одним. Це така крута перевірка», – каже він. 

Мар’яна ж каже, що не може досі звикнути до лікарні. 

«Я напевне, і до цього часу ловлю себе на думці, що досі не усвідомлюю, що він пожертвував собою заради мене», – зізнається кохана Володимира. 

Сам же він щиро сподівається, що довгий час боротися із виснажливою онкохворобою Мар’яні допомагає його присутність і відданість. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Після клінічної смерті волинянин раптом заспівав псалми, а тепер служить священиком в Туреччині
Наступна новина У соборі в центрі Луцька вже почали святити паску
Останні новини
Схожі новини