У Нововолинську 10 з 12 шкіл відновили очне навчання

У Нововолинську 10 з 12 шкіл відновили очне навчання

У Нововолинську школярі 5-11 класів майже усіх навчальних закладів громади відновили очне навчання у школах.

Це ті заклади, у яких від COVID вакциновані 100% працівників, — розповів Суспільному у телефонному коментарі начальник правління освіти Нововолинської міської ради Сергій Мороз.

З 8 листопада, від коли Волинь перейшла до "червоної" карантинної зони, учні середньої та старшої школи 12 загальноосвітніх закладів Нововолинська, перейшли на дистанційну форму навчання. Відновити уроки можна за умов вакцинації 100% працівників навчального закладу, або ж наявності у них негативного ПЛР-тесту.

З 10 листопада у Нововолинську ці умови виконали та учні 5-11 класів відновили очне навчання у 10 школах громади, — каже Сергій Мороз. Додає: лише Нововолинський ліцей №5 та Низкиничівська гімназія імені Андрія Комаристого навчається дистанційно. До звичного режиму роботи тут повернуться з понеділка, 15-го листопада, тоді у вчителів та працівників школи буде наявність двох вакцин від COVID-19.

Сергій Мороз каже, що навчання відбувається із дотриманням карантинних вимог, обов’язковим є масковий режим, розроблені спеціальні маршрути, аби унеможливити скупчення школярів. Дитсадки та спеціальні навчальні установи у Нововолинську працюють у звичному режимі.

Читати також: На Волині більше 600 нещеплених вчителів відсторонили від роботи


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дівчинку, яку порізала мати у Луцьку, перевели з реанімації
Наступна новина До Ради проходять 7 партій, ще дві на межі. Свіжі рейтинги
Останні новини
Схожі новини