У Нововолинську розпочинається опалювальний сезон

У Нововолинську розпочинається опалювальний сезон
Фото ілюстративне

З 16 жовтня у Нововолинську та селищі Благодатному, згідно з розпорядженням міського голови, стартує опалювальний сезон.

Як  повідомив директор КП «Нововолинськтеплокомуненерго» Анатолій Гаврилюк, підприємство виконало чималий обсяг ремонтних робіт та добре підготувалося до початку опалювального періду технічно, пише Нововолинськ.com.ua.

Зокрема готові котельні, теплові мережі та внутрібудинкова сисема. Також тепловики провели розповітрення системи опалення.

Нагадаємо, тепло в оселях нововолинців забезпечують 10 котелень теплопостачання, з яких 6  – КП “Нововолинськтеплокомуненерго”, а 4 котельні – ТзОВ “Теплопостач” на альтернативному виді палива – щепі. Вони обігрівають КНП “Нововолинська центральна міська лікарня”, та оселі на вулицях Нововолинській, Кауркова та на 15-му м-ні. Нагадаємо, 3 альтернативних котельні добудували вторік напередодні опалювального періоду.

Попри повну готовність підприємства обігрівати оселі містян, головною проблемою прийдешнього опалювального періоду залишаються борги. Відтак, мешканці Благодатного та Нововолинська  боргують підприємству 19 млн. грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні виявили 5 062 нових хворих на COVID-19. На Волині — 180
Наступна новина Коли Луцьк стане крутим брендом? Інтерв’ю-прогулянка з Андрієм Разумовським. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини