У Нововолинську шахтарі мітингують під міськрадою і погрожують іти на Київ. ФОТО

У Нововолинську шахтарі мітингують під міськрадою і погрожують іти на Київ. ФОТО

Колектив шахти №10 «Нововолинська» продовжує акції протестів.

30-го жовтня працівники копальні вирушили пішою ходою до Нововолинської міської ради, – пише БУГ.

Головні вимоги шахтарів: виплатити заборгованість із заробітної плати з липня по вересень та передбачити кошти на фінансування будівництва копальні в держбюджеті-2019.

Більше ста працівників копальні вирушили пішки від будівлі копальні, що знаходиться на території Поромівської ОТГ, до Нововолинської міської ради. Колектив називає свою акцію протесту «попереджувальною» і зазначає, якщо їх не почують, то вони будуть змушені йти до Києва.

За інформацією видання, на 2019 рік в державному бюджет передбачили лише 25 мільйонів. Та цього не вистачить навіть на підтримку життєдіяльності копальні та виплату заробітної плати. Колектив у відчаї, адже постійно змушений «вибивати» гроші та чекати на «подачки». З 25-го жовтня частина працівників почала писати заяви на звільнення.

Щодня по 5 заяв отримує директор копальні. Серед них і прохідники, і працівники апарату управління, – переконує видання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вивезення сміття і прибирання вулиць у Володимирі – під загрозою
Наступна новина Начальник волинської міліції часів Януковича став головою Київської ОДА
Останні новини
Схожі новини