Відмовилися спускатися у копальню: на Волині страйкують шахтарі

Відмовилися спускатися у копальню: на Волині страйкують шахтарі

12-го вересня новопризначеному директору шахти №9 «Нововолинська» Сергію Троцько колектив висловив недовіру та відмовилися з ним працювати.

Про це повідомляє «Буг».

243 гірники підписалися під заявою про недовіру, яку передадуть міністру енергетики Герману Галущенко та директору департаменту вугільної промисловості Андрію Синюку.

Нагадаємо, 5-го вересня міністерство призначило в.о. директора копальні Сергія Троцька. 9-го вересня він з «тітушками» та юристом приїхав на підприємство, шахтарі розповіли, новопризначений директор увірвався до кабінету керівника копальні Володимира Юрківа та викрав документацію і ноутбук.

За словами колективу, вночі 12-го вересня Троцько намагався потрапити в адміністративну будівлю підприємства, цьому завадили шахтарі, також «тітушки» заблокували в’їзд на шахту, який розблокувала поліція та працівники копальні.

Як зазначив колектив, вранці новий директор знову намагався виламати двері адмінбудівлі. Гірники відмовилися спускатися у вибій через наміри міністерства нав’язати нового керівника. Вони висловили йому недовіру і вимагають скасувати рішення про призначення Сергій Троцька.

Довідка: Сергій Троцько родом з Соснівки Львівської області, там 17 років працював на шахті «Надія».

Читайте також: Україна та Польща домовилися розвантажити пункти пропуску, де страйкують польські водії


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин хотів провезти через «Устилуг» партію мобільних телефонів на понад 350 тисяч
Наступна новина Ловив рибу сітками: на Волині викрили 55-річного браконьєра
Останні новини
Схожі новини