У Нововолинську виявили ще сім хворих на коронавірус. Серед них – троє медиків

У Нововолинську виявили ще сім хворих на коронавірус. Серед них – троє медиків
Фото ілюстративне

У Нововолинську за попередню добу отримали 7 позитивних результатів дослідження зразків, проведених методом полімеразно-ланцюгової реакції, на виявлення РНК вірусу COVID-19. Серед – них троє медпрацівників. Усі особи – із числа контактних першого хворого померлого нововолинця.

Про це повідомили у Нововолинській міській раді.

Таким чином, станом на 9-ту годину 15 квітня у Нововолинську вже 19 підтверджениих випадків  COVID-19, серед яких двоє – з Іваничівського району. Один випадок летальний.

Одинадцять хворих на коронавірусну інфекцію перебувать на амбулаторному лікуванні, троє пацієнтів зі встановленим діагнозом коронавірусна інфекція лікуються в інфекційному відділенні Нововолинської ЦМЛ, а ще троє хворих нововолинців – на лікуванні в обласній лікарні.

Уже встановлено більше 100 контактних осіб.

Нагадаємо, пешим у Нововолинську захворів 72-річний чоловік після того, як повернувся із санаторію. 11 квітня він помер в обласній клінічній лікарні.

Також захворів син цього чоловіка, який працює водієм швидкої.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні – 3764 випадків коронавірусу. На Волині – 100
Наступна новина На Волині 20 нових випадків коронавірусу. Помер ще один хворий
Останні новини
Схожі новини