У Підгайцівській громаді ветеранам АТО дадуть 18 гектарів землі

У Підгайцівській громаді ветеранам АТО дадуть 18 гектарів землі
Фото ілюстративне

У Підгайцівській громаді учасникам АТО виділили 18 гектарів земля.

Про це повідомляють на сайті громади.

«Відповідно до рішення Підгайцівської сільської ради №10/6 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території», було розпочато роботу з розроблення детальних планів території земельних ділянок в селі Романів на території Підгайцівської сільської ради, Луцького району Волинської області. Відповідні оголошення розміщені у газеті «Волинський ринок» №34 від 11.11.2021 р, сторінка №5», – йдеться у повідомленні.

Після завершення всіх необхідних процедур та оформлення документів буде розпочато процес видачі земельних ділянок учасникам АТО у відповідності до поданих заяв.

Орієнтовна площа ділянок 11,95 га, 1,20 га та 4,72 га  для будівництва житлового кварталу в селі Романів на території Підгайцівської сільської ради.

Ознайомитися з проєктом документу державного планування, а також отримати додаткову інформацію можна за адресою:  45602, Волинська обл., Луцький р-н, с. Підгайці, вул. Шкільна, буд. 30.

Зауваження та пропозиції до 10 грудня 2021 року включно.

Читати також: У Володимирі 42 військових отримали ордери на службове житло


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Головний прокурор Волині взяв на контроль справу щодо загибелі священника у Луцьку
Наступна новина У Ковелі мер пригрозив невакцинованим підприємцям закриттям ринків
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні