Головний прокурор Волині взяв на контроль справу щодо загибелі священника у Луцьку

Головний прокурор Волині взяв на контроль справу щодо загибелі священника у Луцьку

Прокурори наполягатимуть на взятті під варту 23-річного чоловіка, якого підозрюють у спричиненні смертельної аварії у Луцьку.

Про це повідомляє пресслужба Волинської прокуратури.

Йдеться про аварію на проспекті Василя Мойсея у Луцьку, у якій загинув єпископ Олег Ведмеденко.

Слідство вважає, що увечері 14 листопада 2021 року нетверезий раніше судимий молодик, перебуваючи за кермом автомобіля марки «MAZDA 6», виїхав на тротуар та наїхав на 60-річного пішохода. Потерпілий помер від отриманих травм.

Водію вже повідомили про підозру. Прокурори наполягатимуть на обранні йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.Керівництво обласної прокуратури контролює розслідування.

Наголосили також, що позиція прокуратури у справах про ДТП, вчинені в стані алкогольного сп’яніння, категорична: для винуватців таких подій прокурори вимагатимуть максимально справедливого покарання.

Довідково: санкцією ч. 3 ст. 286-1 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 10 років.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Дії» з'явився COVID-сертифікат про одужання: як завантажити документ
Наступна новина У Підгайцівській громаді ветеранам АТО дадуть 18 гектарів землі
Останні новини
Схожі новини