У Підгайцівській сільраді прокоментували скандал з гуманітаркою

У Підгайцівській сільраді прокоментували скандал з гуманітаркою

Сьогодні Управління СБУ у Волинській області оприлюднило інформацію про те, що співробітники СБУ заблокували незаконний збут партії бронежилетів, касок та інших товарів, ввезених на митну територію України як гуманітарну допомогу. За їхньою інформацією, незаконну схему організував військовослужбовець добровольчого формування, який також донедавна обіймав посаду керівника одного з відділів Підгайцівської ТГ.

У Підгайцівській сільраді прокоментували цю ситуацію і запевнили, що не мають відношення до справи, яку розслідує СБУ.

«Хочемо заявити, що Підгайцівська сільська рада не може знати, контролювати, або нести відповідальність за дії працівників у позаробочий час. Але ми точно знаємо, що справа, яку розслідує СБУ немає жодного відношення до Підгайцівської громади та гуманітарних вантажів, які прибувають від волонтерів з якими сільська рада налагодила співпрацю, аби допомагати переселенцям, військовослужбовцям та цивільному населенню, які перебувають у зоні воєнних дій.

Тому просимо не спекулювати на цій темі, не проводити паралелі із діяльністю Підгайцівської сільської ради, а дати можливість оперативникам встановити усі деталі цієї справи», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за попередньою інформацією, незаконну торгівлю влаштував керівник відділу благоустрою комунального підприємства при Підгайцівській сільській раді Микола Король.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Умови вступу 2022: що потрібно складати бакалаврам та магістрам
Наступна новина Перший пакет допомоги зі США може прибути в Україну у найближчі 24 години
Останні новини
Схожі новини