У Підгайцівській сільраді та будинку місцевого скандального підприємця – обшуки

У Підгайцівській сільраді та будинку місцевого скандального підприємця – обшуки

У Підгайцівській сільській раді та будинку скандального підприємця Георгія Штефанеси, що у селі Піддубці, зранку 5 лютого розпочалися обшуки.

Це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо з власних джерел.

Зауважимо, у приймальні сільського голови Юрія Семенюка цю інформацію заперечували, мовляв, ніяких слідчих дій у будівлі не було.

Нагадаємо, депутатам Підгайцівської громади у грубій формі відмовили у доступі до інформації про ремонтні роботи на одній із вулиць, а після запиту журналістки стосовно земельних рішень Георгій Штефанеса застосував до неї фізичну силу. Згодом, у Підгайцівській громаді виявили «схему» щодо ремонту доріг. 

Інспектор сектору комунікації ГУНП в області Олег Плазовський прокоментував ситуацію, зазначивши, що санкціоновані обшуки проводили працівники поліції Волині. Заходи проводили у рамках досудового розслідувння, розпочатого за ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України. Йдеться про привласнення, розтрату майна шляхом зловживання службовим становищем.

«Санкція цієї статті передбачає, зокрема, до 8 років позбавлення волі строком. Наразі досудове розслідування за цим фактом триває», - повідомив Олег Плазовський.

  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На власному подвір'ї волинянина покусала хвора на сказ лисиця
Наступна новина У МОЗ розповіли, за яких умов регіони можуть потрапити у «червону» зону
Останні новини
Схожі новини