У Погуляйка образилися за «аферистку» Щербак і вимагають вибачень

У Погуляйка образилися за «аферистку» Щербак і вимагають вибачень
Заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак

У Волинській облдержадміністрації вимагають негайного публічного вибачення від депутата обласної ради Володимира Кучера, який назвав заступницю голови ОДА Тетяну Щербак «неадекватною людиною, аферисткою».

Відповідна заява з’явилася на сторінці ОДА у фейсбуці.

Інцидент стався 10 червня 2020 року на засіданні постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства. 

«Вважаємо, що депутат своїми діями відкрито принизив честь, гідність та ділову репутацію посадової особи обласної державної адміністрації. Також такі висловлювання не відповідають Загальним правилам етичної поведінки посадових осіб місцевого самоврядування», – ідеться у заяві.

В ОДА нагадують: Конституція України визначає, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю (стаття 3), та встановлює обов’язок кожного неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей (стаття 68).

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

«Враховуючи викладене, вимагаємо негайного публічного вибачення від депутата обласної ради Кучера В.Г. шляхом його розміщення на офіційному сайті обласної ради та засобах масової інформації», – додають в ОДА.

Повідомляють, що відповідний лист також надіслали на адресу Волинської обласної ради.

Читати також: Погуляйко і його люди. Хто є хто у кабінетах Волинської ОДА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ви кидаєте країну в хаос». Богдан відповів Зеленському
Наступна новина Коронавірус в Україні: хворобу знову підтвердили у майже 700 людей
Останні новини
Схожі новини