«Ви кидаєте країну в хаос». Богдан відповів Зеленському

«Ви кидаєте країну в хаос». Богдан відповів Зеленському
Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан та президент Володимир Зеленський

Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан заявив, що Володимир Зеленський «проміняв мрії про щасливу країну на дешеві забаганки непрофесіоналів, які ним маніпулюють».

Про це Богдан заявив у Facebook, пише Українська правда.

Так Богдан публічно відреагував на інтерв’ю Зеленського «Українській правді».  Юрист вказує, що «правила ділової етики не дозволяють порядним людям коментувати період спільної діяльності, навіть у випадку коли ці люди розійшлись», зазначає, що є носієм «чутливої» для Зеленського інформації, але натякає, що зберігатиме мовчанку.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

«Звичайно, це правило в Україні досить часто порушується, і я як адвокат, в тому числі і Ваш, можу розповісти і розповідав Вам сотні історій, чим це закінчувалось (Ніколи нічого хорошого).

Звичайно, я є носієм знань дуже чутливих для Вас і для країни, але повірте, я залишусь порядною людиною.

Щодо позбавлення мене влади – так я Вам вдячний, тому що моє Ім’я не буде мати відношення до хаосу в який Ви кидаєте країну. Дозвольте мені нагадати одну нашу з Вами домовленість: я пообіцяв, що буду поряд з Вами чесно працювати до того моменту, поки Ви мені не дозволите піти. Оскільки я йшов не за посадами, а за реалізацією мрії. І я багато зробив за пів року: ми з Вами і командою сконцентрували демократичним шляхом абсолютну владу у країні, яку Ви за чотири місяці перетворили у посміховисько.

Мені щиро жаль, що наші мрії про країну щасливих людей, де немає корупції, Ви проміняли на теплу ванну для себе і дешеві забаганки непрофесійних і самозакоханих людей, які Вами маніпулюють».

В інтерв'ю президент Володимир Зеленський розповів, що з самого початку в нього була ідея зробити з Богдана генерального прокурора, але згодом він помітив, що голову Офісу президента влада псує, робить конфліктним. Тому врешті-решт Зеленський звільнив Богдана з ОП і перестав з ним спілкуватися.

Нагадаємо, у лютому 2020-го президент Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента і призначив на цю посаду свого заступника Андрія Єрмака.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЦВК дозволила голосувати виборцям без прописки
Наступна новина У Погуляйка образилися за «аферистку» Щербак і вимагають вибачень
Останні новини
Схожі новини