У Польщі змінили правила в’їзду для іноземців через Covid-19

У Польщі змінили правила в’їзду для іноземців через Covid-19

Польща з 30 березня запроваджує обов’язковий карантин для тих, хто прибуває із країн шенгенської зони.

Про це заявив заступник міністра інфраструктури Польщі Мартін Горала, повідомляє Європейська правда з посиланням на RMF24.

Карантину можна буде уникнути тільки за наявності негативного тесту на коронавірус, не старшого за 48 годин до в’їзду.

Для тих, хто прибуває до Польщі з країн, які не входять до шенгенської зони, карантин буде обов’язковим без винятків. Однак у разі виконання тесту на території Польщі (ПЛР або антиген) і отримання негативного результату людина може вийти з карантину.

Уряд вирішив стандартизувати правила карантину для тих, хто прибуває як повітряним, так і наземним транспортом, заявив речник уряду Пьотр Мюллер.

«Що стосується сухопутних кордонів Польщі, ситуація буде виглядати так, як на кордоні з Чехією та Словаччиною: стандартного контролю немає, але на кордонах будуть патрулі, які перевірятимуть, чи відповідають ті, хто перетинає кордон, вимогам дійсного тесту», – пояснив представник уряду.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України запровадив обов’язкову наявність негативного ПЛР-тесту на коронавірус, зробленого не пізніше ніж за 72 години для  іноземців при в’їзді в Україну.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ковельський міський голова запроваджує прийом громадян через фейсбук
Наступна новина МакДональдз заявив, що відкриє ресторан у Луцьку цього року. Він буде на Соборності
Останні новини
Схожі новини