У Польщі змінюють правила в'їзду у країну

У Польщі змінюють правила в'їзду у країну

Влада Польщі планує цього тижня запровадити вимогу про пред’явлення негативного результату на коронавірус при в’їзді в країну на всіх кордонах.

Про це заявив в ефірі телеканалу TVN24 міністр охорони здоров’я республіки Адам Недзельський, пише Слово і Діло.

«Прикордонна охорона каже, що їй потрібно як мінімум 48 годин, щоб досягти оперативної готовності на окремих прикордонних пунктах. Тому я думаю, що до кінця тижня це відбудеться», – сказав міністр, підкресливши, що тест перевірятимуть як на західному, так і на південному кордонах республіки.

За його словами, в разі відсутності тесту громадянин, який в’їжджає в республіку, вирушить на 10-денну ізоляцію.

Нагадаємо, торік з березня через коронавірус Польща закрила в’їзд в країну з держав, що не входять в ЄС, без гострої потреби. Потрапити в республіку можуть тільки іноземці, які є подружжям або дітьми польських громадян або перебувають під постійною опікою польських громадян, іноземці, які мають право на постійне або тимчасове проживання на території республіки, право на роботу або навчання в країні, а також представники дипломатичного корпусу та члени їхніх сімей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Співачка з волинським корінням випустила у Криму україномовний альбом
Наступна новина У Зеленського очікують, що вакцина від коронавірусу прибуде в Україну вранці 23 лютого
Останні новини
Схожі новини