У Зеленського очікують, що вакцина від коронавірусу прибуде в Україну вранці 23 лютого

У Зеленського очікують, що вакцина від коронавірусу прибуде в Україну вранці 23 лютого

Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко очікує, що перші вакцини від коронавірусу прибудуть з Індії до України вранці 23 лютого.   

Про це Тимошенко сказав під час спілкування з журналістами на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Інфраструктура», пише Українська правда.

«Пан Степанов (міністр охорони здоров’я Максим Степанов, – ред.) вже повертається з результатами. Він їздив, аби власноруч проконтролювати завантаження. Вакцина вже на шляху. Вона вранці, я сподіваюсь, уже буде в Україні», – сказав Тимошенко.

Він уточнив, що з доставкою першої партії вакцини з Індії виникли певні логістичні проблемии – вона їде не напряму до України. Але надалі це питання вирішать, бо за планом Україна «кожного тижня чи кожні 10 днів буде отримувати нову партію цієї вакцини».

Що стосується вакцини Pfizer, то вона, за словами Тимошенка, має прибути в Україну на початку березня.

Нагадаємо, у МОЗ України обіцяють, що у липні 2021 року Україна отримає 15 мільйонів доз американської вакцини від коронавірусу NovaVax.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Польщі змінюють правила в'їзду у країну
Наступна новина В Україні почне діяти адаптивний карантин. Як працюватимуть школи
Останні новини
Схожі новини