Співачка з волинським корінням випустила у Криму україномовний альбом

Співачка з волинським корінням випустила у Криму україномовний альбом

У Криму українська співачка з волинським корінням Юлія Качула випустила альбом україномовних пісень «Небо – вище там, де ми!».

До збірника увійшли твори, неопубліковані раніше, зазначила співачка.

«Це неопубліковані пісні, на які вже було зроблено аранжування, які я укомплектувала разом з аудіозбірником, записаним ще у 2007-му. 

Це наш з батьком внесок в українську (і не тільки) музику, пісню, культуру. Хоча пісенного родинного матеріалу ще вистачить, певно, до кінця життя. Мрію заспівати їх з оркестром. Ці пісні варті того, щоб бути почутими», – прокоментувала презентацію альбому Юлія Качула.

Хто така Юлія Качула

Юлія Качула – донька волинянина Віктора Качули, який родом із села Гірки на Любешівщині, теж автора і виконавця пісень.

Після навчання у Київському державному університеті ім. Т. Г. Шевченка (факультет журналістики) за розподілом він потрапив працювати до Криму.

З 2000-го року був головним редактором Всеукраїнської загальнополітичної і літературно-художньої газети «Кримська світлиця».

Заслужений журналіст України.

У 2007 році з допомогою доньки Юлі записав перший диск авторських пісень «Може, мамо, я хоч трохи кращим світ зроблю!».

Юлія Качула у 2009 році закінчила факультет української філології та українознавства Таврійського національного університету ім. В. І. Вернадського. У студентському вокальному конкурсі «Музичний олімп» зайняла I місце і стала «Золотим голосом університету».

Переможниця та лауреат численних конкурсів авторської пісні, пісенних фестивалів: «Юний композитор», «Жива музика», «Маестро», «Духовні джерела», «Співограй», «Созвездие Тавриды», «Планета зірок», «Intershow» (Польща).

Організатор та ведуча газетного фестивалю-конкурсу серед читачів «Пісенна світлиця».

Разом із батьком творить та записує пісні.

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині авто на смерть збило 17-річного хлопця. Водій був п’яний
Наступна новина У Польщі змінюють правила в'їзду у країну
Останні новини
Схожі новини