У Порошенка забрали паспорт і не хотіли повертати, бо встановлювали особу

У Порошенка забрали паспорт і не хотіли повертати, бо встановлювали особу

У Петра Порошенка забрали паспорт на митному контролі і не хотіли повертати, бо встановлювали особу. 

Про це стало відомо з прямої трансляції нардепа Олексія Гончаренка, який був на борту разом з п’ятим президентом України.

«Тільки що мене не хотіли пускати на територію України. У мене забрали паспорт. Вони довго не могли встановити особу і зрозуміти, що я є Порошенко. Повернути його вдалося лише через те, що на борту рейсу було дуже багато журналістів», – зазначив Порошенко.

Він додав, що прямо зараз з аеропорту вони прямують на засідання у Печерський суд Києва, де п’ятому президенту обиратимуть запобіжний захід у справі про державну зраду.

Як згодом додала Державна прикордонна служба, у ході перетину державного кордону Петром Порошенком прикордонники чітко дотримувалися норм законодавства. Вони спростували інформацію про те, що Порошенка не хотіли впускати в Україну. 

«Жоден громадянин України не може бути обмежений у праві повернутися в Україну. Шкода, що не усі громадяни, в тому числі народні депутати та 5-й Президент України не обізнані зі статтею 33 Конституції України. Крім того, кожна особа проходить визначені заходи прикордонного контролю, які тривають необхідну кількість часу. У подальшому Петро Порошенко був оформлений у прикордонному відношенні на в’їзд в Україну», – зазначили у пресслужбі прикордонників.

Як Порошенка зустрічають люди в аеропорту «Жуляни» – дивіться тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко повертається. Як його зустрічають в аеропорту «Жуляни»
Наступна новина На Волині за минулу добу ніхто не помер від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини