Офіс генпрокурора оскаржив запобіжний захід Порошенку

Офіс генпрокурора оскаржив запобіжний захід Порошенку
Фото ілюстративне

Офіс генерального прокурора вніс апеляційну скаргу на рішення суду щодо застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання щодо 5-го президента України наредпа Петра Порошенка у справі про незаконне постачання вугілля з ОРДЛО.

Про це пише Українська правда.

Вказано, що 21 січня 2022 року Офісом генерального прокурора внесено апеляційну скаргу на рішення суду про застосування запобіжного заходу стосовно Порошенка у вигляді особистого зобов’язання.

Прокурори наполягатимуть на застосуванні  відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 1 млрд грн.

Нагадаємо, 17 січня, Петру Порошенку мали обрати запобіжний захід. Зранку він прилетів до аеропорту «Жуляни», де його зустрічали сотні українців, а після – поїхав на судове засідання до Печерського суду, що у Києві. 

Прокуратура ж просить на два місяці взяти під варту Петра Порошенка з можливістю застави у мільярд гривень у справі про постачання вугілля з тимчасово окупованих територій.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Маленькій лучанці, якій зробили операцію на черепі, терміново потрібна допомога
Наступна новина На «Ягодині» собака винюхав наркотики у пасажира автобуса
Останні новини
Схожі новини