Порошенко хотів виїхати з України, але в команді кажуть: відрядження. Зараз він знову на кордоні

Порошенко хотів виїхати з України, але в команді кажуть: відрядження. Зараз він знову на кордоні
Петро Порошенко

Народний депутат Петро Порошенко пізно ввечері 27 травня перебував на пункті перетину державного кордону на Львівщині. У його команді кажуть, що нардеп їде у відрядження. Митники не випустили його з країни, натомість зараз він знову перебуває на території КПП «Рава-Руська». 

Про це пише Українська Правда.

Прикордонники підтвердили в коментарі УП, що Порошенко перебував близько 23:45 27 травня на території КПП "Рава-Руська". Ірина Геращенко повідомила, що прикордонники відмовили Порошенку в праві виїхати за кордон, посилаючись на розпорядження. У "Євросолідарності" стверджують, що в них є розпорядження про відрядження Порошенка за підписом голови Верховної Ради Руслана Стефанчука. Геращенко додала, що це свідчить про наявність "чорних списків" у владі, бо склад делегації для участі в парламентській асамблеї НАТО був затверджений заздалегідь, і решті делегатів прикордонники дозволили виїхати.

Станом на 13:00 28 травня Порошенко знову намагається перетнути державний кордон України з Польщею. 

За словами джерел УП, Порошенко і особи з його оточення прибули трьома автомобілями. "Об'їжджав чергу по зустрічці і нарвався на поліцію", - додав наш співрозмовник.

За даними УП, у пункті пропуску Порошенко пред'явив дипломатичний паспорт.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Засудити – не розірвати зв’язок». У ПЦУ прокоментували, що не так із заявою Синоду УПЦ МП
Наступна новина «Добре, хоч наміри є». Ми зібрали думки священників ПЦУ щодо Синоду УПЦ МП
Останні новини
Схожі новини