У повній «бойовій» готовності: клубу «Воїн» благодійники подарували екіпіровку. ФОТО

У повній «бойовій» готовності: клубу «Воїн» благодійники подарували екіпіровку. ФОТО

Вихованцям волинського клубу «Воїн» благодійники з фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» подарували екіпіровку та необхідні засоби для тренувань. Вручив подарунки «воїнам» перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

«Гордість Луцька – спортивний клуб «Воїн», де виховують воїнів і переможців! Тут вчать не лише вправно володіти бойовими мистецтвами, але і бути справжніми чоловіками…

Хлопцям нова форма необхідна, адже найближчим часом вихованці клубу братимуть участь у міжнародних змаганнях та чемпіонатах Європи, що відбудуться в Іспанії та Чехії!», - повідомив Григорій Недопад у своєму дописі на сторінці у Facebook.

Читайте такожВолинських «воїнів» до Чемпіонату Європи з бойового самбо готують титуловані спортсмени. ФОТО

 

Гордість Луцька – спортивний клуб «Воїн», де виховують воїнів і переможців! Тут вчать не лише вправно володіти бойовими...

Posted by Григорій Недопад on Wednesday, 3 October 2018

Він також подякував тренерам за виховання чемпіонів, а благодійному фонду «Тільки разом» - за те, що усі вихованці клубу мають змогу займатися безкоштовно та брати участь у змаганнях як національних, так і міжнародних.

«Така підтримка відкриває перед кожним учасником клубу безмежні можливості для самореалізації, адже батькам не потрібно перейматися організацією дороговартісних закордонних поїздок», зауважив Григорій Недопад.

За його словами, спортивний клуб «Воїн» за короткий час став одним із кращих у Луцьку за рівнем підготовки та за кількістю і якістю перемог.

«Щиро дякуємо тренерам клубу за самовіддану роботу, за повну віддачу своїх сил та енергії, за відповідальне й свідоме виховання молоді. Це дійсно благородна праця!

Читайте також: Тренер клубу «Воїн» став бронзовим чемпіоном Європи з греко-римської боротьби. ФОТО

Окрема подяка Ігорю Алєксєєву, який ініціював у клубі проект «Воїнами не народжуються». Суть проекту – не тільки у професійних заняттях бойовими мистецтвами, але і у вихованні молодих поколінь гідними і мудрими людьми. Учасників спортивного клубу вчать вести здоровий спосіб життя, справно виконувати свої обов’язки, поважати інших, цілеспрямовано йти до своєї мети. І батьки й діти відмічають, що програма вже дає свої результати – у дітях помітні кардинальні зміни, як у поведінці, так і в їх особистих досягненнях. Двері клубу відчинені для усіх бажаючих!», - написав він.

Фото – зі сторінки Григорія Недопада у Facebook та з архіву СК «Воїн»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Власники розповіли, чому закривають єдине в Луцьку антикафе
Наступна новина Без науковців ми ліс реформувати не зможемо, – Володимир Бондар
Останні новини
Схожі новини