Власники розповіли, чому закривають єдине в Луцьку антикафе

Власники розповіли, чому закривають єдине в Луцьку антикафе
джерело фото: https://www.facebook.com/innerspace.lutsk

Антикафе-коворкінг «Innerspace», що пропрацювало три роки у Луцьку на Парковій, 5, закривають.

Простір для роботи, творчості та відпочинку працюватиме ще тільки місяць, – пише Район.Бізнес.

Власник закладу Кирило Ткачов, розповів, що причина закриття у тому, що приміщення, де розташоване кафе, продають.

«Це неочікувано для всіх наших друзів і клієнтів. Ми з Мариною обговорювали цей варіант протягом всього року, оскільки нам було відомо, що приміщення можуть продати. Ми не знали, коли це буде, тому для нас це також було несподівано», – зізнається Ткачов.

Кирило розповів, що ідея у нього та дружини Марини з’явилася ще років п’ять тому. Схожий проект вони подавали на конкурс стартапів від Nescafe, а згодом вирішили зробити все своїми силами, коли переїхали з Луганська до Луцька.

«Innerspace» було створено майже три роки тому, і ми дуже прив’язані до цього приміщення. Я не впевнений, що ми можемо все кудись перенести і продовжити робити те ж саме. Якщо ми кудись зміщуємося, це означає, що ми все змінюємо і робимо щось інше. Може схоже, може ні, може поки що нічого не робимо», – пояснює власник «Innerspace», але водночас визнає, що справа була нерентабельною.

«Якщо з точки зору бізнесу – це невигідно. Заклад і робота над ним нам багато в чому просто подобалася, тому ми не хотіли його закривати чи суттєво змінювати, щоб це приносило прибуток. Такий заклад достатньо творчий і нам це підходило», – резюмував Кирило Ткачов.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Призначили ще одного заступника голови Волинської ОДА
Наступна новина У повній «бойовій» готовності: клубу «Воїн» благодійники подарували екіпіровку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини