У прикордонних громадах Волині відновлять очне навчання

У прикордонних громадах Волині відновлять очне навчання

У прикордонних районах Волині дозволять очне навчання. Таке рішення, проте з умовами та пересторогами, ухвалила 5 жовтня обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляють у Волинській обласній раді.

За словами головної освітянки області Людмили Плахотної, підставою для внесення змін до попереднього рішення комісії ТЕБ НС про винятково дистанційне навчання у Камінь-Каширському та Ковельському районах стали численні звернення батьків щодо запровадження змішаної форми освітнього процесу.

Члени комісії урадили, що рішення про запровадження офлайн навчання ухвалюватимуть голови районних військових адміністрацій спільно із засновниками закладів освіти – органами місцевого самоврядування за умови, якщо освітні установи мають власні укриття або сховища поблизу, і якщо належне їх облаштування буде підтверджено спеціальними комісіями. Потенційно змішана форма навчання може бути запроваджена у 150 школах.

Читайте також: У луцькому центрі реабілітації «Пролісок» – нова керівниця


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У боротьбі за Україну загинув волинянин Юрій Шнайдер
Наступна новина Росіяни обстріляли ракетами житлові багатоповерхівки в Запоріжжі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини