У приміщенні Луцької райради запрацювала філія ЦНАПу

У приміщенні Луцької райради запрацювала філія ЦНАПу

Філія Центру надання адміністративних послуг Луцька відкрилась за адресою вул. Ковельська, 53, на першому поверсі Луцької районної ради.

Як розповіла директор ЦНАПу Луцька Лариса Карп’як, два тижня тому філію відкрили у приміщенні РАЦСу, за адресою – проспект Соборності, 18, а сьогодні – у приміщенні районної ради, – інформує пресслужба райради.

«Працівники філії надаватимуть адмінпослуги із архітектури, земельних питань, нерухомості, прописки, видаватимуть свідоцтва про народження, шлюб, смерть. Одним словом, надаватимуть усі послуги, окрім видачі паспортів та посвідчень водія», - зауважила Лариса Карп’як.

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, радник голови Юрій Ройко та депутати райради привітали працівників ЦНАПу із відкриттям ще однієї філії та подякували за те, що адміністративні послуги стали доступнішими та ще більш наближеними до мешканців Луцької територіальної громади.

 

Нагадаємо, перша філія ЦНАПу запрацювала у Луцьку 1 грудня у приміщення РАЦСу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь – серед областей, де найбільше хворих на ковід
Наступна новина Верховна Рада провалила підвищення зарплат медикам
Останні новини
Схожі новини