Волинь – серед областей, де найбільше хворих на ковід

Волинь – серед областей, де найбільше хворих на ковід

В Україні знижується рівень захворюваності на коронавірус. Водночас на Волині він перевищує загальноукраїнський на 70%.

Про це стало відомо у п’ятницю, 17 грудня, під час брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця директора ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Надія Костирка повідомила, що рівень захворюваності падає й на Волині.

Так, з кінця листопада щодня одужує більше, ніж інфікується. Знижується рівень госпіталізації та завантаженості ліжок з киснем. Однак, Волинь – серед семи областей, які досі лишаються у «червоній» зоні. Решта країни – вже у «жовтій» зоні.

За словами посадовиці, рівень виявлення інфікувань на Волині найвищий в Україні – 37,2% при нормі не більше 20%. Захворюваність – 534 на 100 тисяч населення при дозволеному рівні 75. Цей показник на 70% більший, ніж загалом в Україні. Волинь – на третьому місці серед областей за кількістю хворих на 100 тисяч населення.

Нагадаємо, Волинська область – також серед аутсайдерів за рівнем вакцинації. Наразі двома дозами тут щеплено 34% дорослого населення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині рятувальники відбуксирували рейсовий автобус, який застряг у снігу. Відео
Наступна новина У приміщенні Луцької райради запрацювала філія ЦНАПу
Останні новини
Схожі новини