У «Проліску» заявили про тиск і спекуляції екс-очільниці Касарди

У «Проліску» заявили про тиск і спекуляції екс-очільниці Касарди
Санаторій «Пролісок» (фото: Uahotels.info)

Колектив санаторію «Пролісок» написав офіційну заяву до екс-очільниці установи Валентини Касарди з проханням «припинити тиск та спекуляції».

Заяву підписали 53 члени колективу.

Нагадаємо, на сесії облради 20 грудня призначили нову директорку санаторію «Пролісок». Нею стала Оксана Бугайчук. Депутат Волинської обласної ради Ігор Лех згодом заявив, що колишня очільниця санаторію «Пролісок» Валентина Касарда перешкоджає роботі нового керівника та погрожує працівникам.

«Хочемо розвінчати міф про цілковиту та беззаперечну підтримку колективом минулого керівника Касарди Валентини Іванівни», – йдеться у заяві колективу.

Працівники наголосили, що в санаторії підтримують нового директора, як підтримали б будь-яку іншу особу, законно призначену Волинською облрадою на посаду керівника.

«Сподіваємось, що тепер припиниться психологічний тиск на працівників, ситуація стабілізується і наш зразковий лікувально-профілактичний заклад нарешті зможе повернутися до звичного ритму роботи. У зв’язку з вищевикладеним закликаємо Валентину Касарду, її прихильників та лояльні до неї ЗМІ припинити спекуляції щодо нібито невдоволення колективом новопризначеним керівником закладу та припинити будь-які дії, що наносять шкоду репутації та господарській діяльності санаторію», - йдеться в заяві.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині через слизьку дорогу авто знесло на узбіччя
Наступна новина Через хворобу помер боєць волинської бригади
Останні новини
Схожі новини